De KoninginneDUB is vanaf 1997 een traditie 's middags voor de VERA Club op straat met altijd weer een blij swingende en hossende menigte. Voor de droge keeltjes is wederom de kelderbar voor jullie geopend. Bij regen gaat het feest helaas niet door.

RoundBeat'82 is de constante factor en bestaat dit jaar 30 jaar draaiend voor publiek ! Oprichter Dj Steely (the Radical) heeft al op erg veel locaties, feesten en festivals zijn Reggae muziek door de speakers laten knallen. 1 Love Music !! Binnen VERA was de DUB INFERNO het locale ding wat voor positieve opschudding zorgde... maar vergeet ook Reggae Sundance, Dance Valley en de concerten in de Oosterpoort niet.Een uitgebreide Bio van deze man vind je op zijn Steely RoundBeat Facebook pagina.

Jah Sound International is een Sound System uit Nederland en werd opgericht door Glamma Willy en Heartical Wise in 1989. De laatste 12 jaar is de crew uitgebreid met DJ/MC Baldah.
Jah Sound is een Reggae & Dancehall Sound System crew dat allerlei soorten reggae en speciale Dub Plates draait. De muziek wordt begeleid door 2 dynamische DJ/MC's, die de show op een originele Jamaicaanse stijl presenteren. In Jamaica ben je alleen maar een sound system als je ook daadwerkelijk ook een sound system (P.A) hebt.

90 % en misschien wel meer heeft geen eigen sound system want alle venu`s in europa zijn voorzien van een goeie P.A`s. Dus voor Europese begrippen heet een DJ/MC crew in Europe wel een sound system en in Jamaica niet.

Jah Sound International heeft al in vele landen opgetreden, zoals in Duitsland, Engeland, Zwitserland, Jamaica, Oostenrijk, Italie en Belgie. Dit mede door het sterke management werk van Selector Hazi (tevens management) door Jah Sound ontelbare malen te laten optreden in eerder genoemde landen. Tevens heeft Jah Sound veel bekendheid vergaard door optredens in Paradiso , De melkweg - Nighttown - Heineken Music Hall - De Effenaar etc etc etc en festivals als Drum Riddim festival - Two Seven Splash festival - Reggae Sundance (NL) - Reggae Geel (Belgie) - Summerjam (Duitsland) - Reggae Sunsplash festival  Italy - Irie Festival (Duitsland) -  Music in the Sun festival (Engeland) en andere festivals in Europa. Jah Sound was het eerste sound system die vaste voet zette aan o.a. Italiaanse wal en na jaren de weg opende voor andere Nederlandse Sound systems.

In 1998 was Jah Sound winaar van de Europese wedstrijd 'Bring U Selecta And Come Clash', dit boven zeven andere bekende sound systems uit Europa. In 2001 de winnaar van de Nederlandse kampioenschappen voor Sound Systems. Jah Sound International heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling en cultivering van de Sound Systems in Nederland en Europa.

Het 'sound system' Jah Sound International mocht in 2001 de zesde Friese Pop Prijs in ontvangst nemen. De zegsman van dit trio wees er zelf al op dat Luie Hond en Twarres (twee van de vijf genomineerden) "heel hard gaan maar dan nog, we zouden eigenlijk vanavond in Milaan optreden". En zover heeft geen van de overige genomineerden en prijswinnaars het tot dusverre geschopt

1 Heart,
Raddix