Stukafest vindt plaats plaats in 15 studentenkamers in Groningen. Met een programma vol muziek, theater, dans, film en nog veel meer boeit Stukafest de vele bezoekers. Na drie intieme concerten is er nog genoeg tijd om tijdens het eindfeest te dansen. En dat eindfeest, dat is in VERA.

23:30 Korfbal
Korfbal, dat is de nieuwe band van Jaap van de Velde (The Homesick/Yuko Yuko) met Leon Harms (Vox von Braun), Marnix Visscher (Fisscher Price/Creepy Karpis) en Jesper Vos (Creepy Karpis), Korfbal "de ultieme sport". Als je het korfballen beheerst, kun je iedere teamsport prima beoefenen. Als dat gegeven de korfbalsport geen nieuw respect geeft, dan doet deze band dat zeker. Met leden van Creepy Karpis, Rats on Rafts en The Homesick speelt Korfbal alle competitie zoek met hun melige garagepop. Check hun muziek in de youtube link hieronder!

00:45 Brass Rave Unit
Een band met twee toeters en trommel. Het klinkt heel oneerbiedig, maar dat is nu eenmaal de samenstelling van Brass Rave Unit. Kun je een hoop over zeggen, maar daarmee stonden ze wel op Glastonbury, Into The Great Wide Open en Eurosonic Noorderslag in 2017. De tunes klinken bekend in de oren en krijgen een ongekend feestelijke bewerking. Check hun muziek in de youtube link hieronder!