Het Nederlandse producertrio Kraak & Smaak komt terug naar Groningen met hun gerenommeerde live band! Al sinds het verschijnen van hun debuutalbum 'Boogie Angst' reizen de heren met hun eclectische mix van electronica, funk, disco en soul de hele wereld over. De live band, met vaste vocalisten Ivar en Berenice, staat dan ook alom bekend om hun rock ’n roll attitude en stond al eerder op festivals zoals Glastonbury, EXIT en Sziget.

Vorig jaar waren de heren terug met hun track 'I'll Be Loving You' en met remixes voor diverse internationale acts. De nieuwste single '24HR Fling' is nu uit en biedt alvast een mooi voorproefje voor het in het in het najaar te verschijnen nieuwe album!

Het Amsterdamse Secret Rendezvous, bestaande uit zangeres Sietske Morsch en producer Remi Lauw, staat bekend om haar Indie R&B en soulvolle vibes, met als inspiratiebronnen onder andere Janet Jackson, The Weeknd, Prince en Frank Ocean. Live op het podium wordt de show nog eens extra vet aangezet middels de toevoeging van extra muzikanten. Na hun laatste album ‘For Real.’, is er nu de net uitgebrachte nieuwe single ‘Back In The Day’ – inmiddels opgepikt door menig radio sation in binnen- en buitenland.