Het Japanse trio KUUNATIC integreert psychedelica met traditionele Japanse muziek wat resulteert in een uniek eigen geluid. De wervelwind van zware psychedelische beats gecombineerd met uitgesponnen gitaren en een tribale boventoon zorgt voor een clash tussen twee werelden botsen die zowel adembenemend als ongrijpbaar is.

Het debuut ‘Gate of Klüna’ verscheen vorig jaar via Glitterbeat Records en is geproduceerd door Tim DeWit (Gang Gang Dance) en toont een betoverende geluidswereld die genre overstijgend en tegelijkertijd pakkend en gedurfd is.

Na een show eerder die week op het Le Guess Who? festival hebben we KUUNATIC gelukkig kunnen strikken voor een show in VERA!

Support: Anastasia Coope
Folk artiest Anastasia Coope gebruikt surrealisme als een medium om haar teksten en harmonieën meer kleur te geven, die zowel droevig als grillig kunnen klinken. Ze begon muziek pas serieus te nemen toen de eerste Covid lockdown om de hoek kwam kijken, op dat moment volgde ze ook al een opleiding in schilderen aan de Pratt Institute in New York. Anastasia Coope gebruikte de oude akoestische gitaar van haar moeder en Garageband om nummers te schrijven die ze later op haar debuut EP ‘Seemeely’ heeft uitgebracht.