Op zich vroeg niemand om mijn mening, maar toch wilde ik even kwijt dat ik het hartstikke tof vind dat L.O.X. en Mope Grooves in de kelderbar komen spelen op 31 augustus.  Ik kende beide bands nog niet voordat ik zonet even hun muziek door ging luisteren via bandcamp, maar het is heel erg leuk! Misschien vinden jullie het ook wel leuk, dan moeten jullie 31 augustus ook langs komen in onze kelder.

L.O.X. is een beetje postpunk, maar ook garagerock, en elk nummer heeft wel een lollig geluidje uit een orgel ofzo wat het geheel wat minder droog maakt zoals veel andere postpunk-maar-ook-garagerock. Ze komen uit Portland in Amerika, wat echt super ver weg is, zo’n 8000 kilometer! Hopelijk komen ze niet met bonnetjes voor de reiskostenvergoeding hahahaha. Maar even serieus nou.

Mope Grooves komt uit Portland. Volgens henzelf hebben ze zojuist hun vierde album in tweeënhalf jaar uitgebracht, en ze claimen dat dat de beste is tot nu toe (van alle Mope Groove-albums dan he). Zelf zullen ze dat wel het beste weten, dus ik vind dat heel goed van ze. Goed zo! Het hele boeltje klinkt lekker lo-fi en catchy en doet me heel erg denken aan bands uit die vruchtbare Portland-scene zoals L.O.X. en Mope Grooves. Deze avond lijkt me dan ook een niet te missen avond en zeer kundig geboekt. Kom ook.

Dat was het wel. Bedankt allemaal voor jullie aandacht.