La Jungle ontwikkelde zich de voorbije jaren als een zeer actieve en uitstekende liveband. Mathieu Flasse en Remy Venant slagen er met z’n tweeën in om in zowel  thuisland België als in het buitenland met veel loops en een sterke opbouw een concertzaal om te toveren tot een heuse feesttent. Sinds de uitbraak van de pandemie zaten de heren niet stil, en brachten ze onder andere een live-album uit, richtten ze samen met de Zwitserse groep Hyperculte een label op, en losten ze daarop een korte split ep met een nummer van elke band. Daarnaast werden nog een hele reeks remixes van hun nummers op de wereld los gelaten.

Het duo laat zich niet in een hokje duwen en halen inspiratie uit uiteenlopende genres als metal, doom en kraut. Het hypnotiserende en meeslepende resultaat doet denken aan Battles, Glass Animals en LCD Soundsystem.

Met het laatste album Fall off the Apex brengt La Jungle een album uit volgens bekend recept; oerdegelijke krautrock, doorspekt van noise en trance. Wij kijken uit naar hoe de heren deze nagelnieuwe songs live tot leven brengen!

De muziek van de Groningse band Wudu Sjon is tot stand gekomen doordat de band de uitdaging aan is gegaan om iets dansbaars te willen maken van hun woede over klimaatverandering en het kapitalisme. Het gevolg is een sound die kan worden omschreven als een mix van progressieve rock, synth-punk, ethiopische jazz, metal, en ska.

De mannen van Wudu Sjon onderzoeken graag de ruimtes die ontstaan tussen verschillende genres, waarbij ze niet in een hokje geplaatst willen worden. De muziek van de band is als een slechte horrorfilm: een minimaal budget, veel adrenaline, en komt het beste tot zijn recht om om middernacht te luisteren!