Na 35 jaar in het vak zijn de Levellers nog altijd één van de beste livebands en na hun laatste show in VERA twee jaar geleden komen ze terug naar de Mainstage. In 2020 kwam hun nieuwste album, Peace, uit, en in 2021 vierde de Britse band het 30-jarig jubileum van hun klassieker, Levelling the Land. In de afgelopen 35 jaar hebben we vele kanten van de Britse folkrockband mogen zien, maar hun boodschap is altijd hetzelfde gebleven.

In 2018 besloot de band om het oude materiaal weer af te stoffen en maakten nieuwe akoestische arrangementen voor acht van hun eerdere singles. Deze werden opgenomen in de befaamde Abbey Road Studios - met als resultaat het album We The Collective.

In 2023 vierden de Levellers hun 35-jarig bestaan als band, en het 20-jarig jublieum van hun Beautiful Days Festival.

Bij support Bumble B. Boy krijg je een totaalconcept waar zelfs youtube afleveringen bij horen over het leven van deze dartellende bijenband. De muziek doet denken aan MadnessSquidTalking Heads en Thee Oh Sees. Je ziet aan dit rijtje bands dat de muziek moeilijk vast te pinnen is maar één ding is duidelijk: Bumble B. Boy is here to entertain.