Na het succesvolle debuutalbum Big Enough en de daaropvolgende tour dook Mooneye eind 2022 de studio in voor een opvolgend album. Voor deze opvolger wilde frontman Michiel Libberecht terug naar de essentie van de band: intimiteit vanuit een akoestische basis. Inspiratie haalde hij hierbij uit de American way of songwriting met elementen uit folk en country. Dit resulteert in een verbluffend, gevarieerd en toch samenhangend album.

Hoe dit precies klinkt ontdek je wanneer het nieuwe album in februari zal verschijnen, maar de echte Mooneye-experience beleef je live. Met nieuwe nummers, geliefde albumtracks en een band die na jaren samenwerken perfect op elkaar is ingespeeld, is een muzikale topavond verzekerd.

Support Philemon brengt je begeesterende indie-folk die je aan het denken zet. Anton De Boes, de man achter Philemon, groeide op in een muzikaal nest. Als zoon van een Beatles-freak en een muzieklerares kreeg hij melodie├źn en toonladders met de paplepel ingegoten. Met de vorige EPs Hourglass en Familiar Stranger oogstte Anton heel wat lof bij de Belgische pers en radio. Zelf zegt hij ge├»nspireerd te zijn door Elliott Smith en Wilco, maar voeg er gerust nog Father John Misty en verliefde tranen aan toe.