MOZY is bekend van de toffe live sessies die ze maken van diverse artiesten. Ze hebben artiesten van Groningse bodem uitgenodigd om samen een feestje te vieren in Vera!
MOZY Music host zaterdag 30 juli één van de zomercafé edities. Verwacht punk en verwacht dansen met Ioana Iorgu, WUDU SJON en Yung Nilla - en laat je avond aan elkaar draaien door DJ Karnemelk!

WUDU SJON
WUDU SJON is geboren uit frustratie over de huidige excessen van het laatkapitalisme en de oprukkende milieumoord. Het is een muzikale uitlaatklep voor alle woede die we in deze tijd met ons meedragen, en een uitdaging om deze woede dansbaar te maken. Het mengen van een aantal verschillende stijlen, zoals Progressive Rock, Synth-Punk, Ethiopische Jazz, Metal en Ska. WUDU SJON verkent de tussenliggende muziekgenres met drums en toetsenbord - niet bang om geen plek te hebben om thuis te noemen. WUDU SJON is als een horror B-film: een minimaal budget, vol schokwaarde en het beste om naar te kijken rond middernacht.

Ioana Iorgu
Ioana is een onafhankelijke muziekproducent, een autodidactische gitarist en drummer. Op 14-jarige leeftijd, terwijl ze in Maleisië woonde, werd ze geïnspireerd door haar ex-leraar Engels met wie ze in een band speelde. Ioana creëert een verontrustende maar boeiende sfeer met dissonante post-punk gitaren die je middenrif doet klapperen en gortdroge drums die direct contrasteren met de zacht gesproken, kille teksten. Haar aankomende album 'Mean Time', dat ze zelf produceerde en mixte, komt in September 2022 uit.
Ioana treedt op als duo met Joris Boerma op drums, waarbij de energie van de twee onmiskenbaar is.

DJ Karnemelk
DJ Karnemelk draait vanavond de boel aan elkaar met dikke herrie waaronder veel garage, new wave en punk. Stond voorheen al eens de boel op de kop te zetten bij: Pagefestival, grunnsonic, relate radio, simplon up en is vaste Huis-DJ bij Radio Oorsmeer.

Yung Nilla
Yung Nilla, het brein achter de befaamde Club Kelder avonden in de VERA kelderbar, sluit de avond ditmaal bovengronds af. Alles dansbaars kan in principe voorbij komen, maar denk vooral aan postpunk, garagerock en dansbare punk!