Sinds het voorjaar van 2010 knalt Mr. Wallace door heel Europa. De zevenkoppige female-fronted ska-reggae formatie blijkt al snel een van de meest energieke en veelbelovende ska-bands van Nederland te zijn. Dankzij een goede samenwerking met Boombax Bookings & Management (The Skatalites, The Aggrolites, The Skints), speelt Mr. Wallace shows en festivals in heel Nederland en deelt ze het podium met onder andere The Skatalites, The Specials en Madness. De band wint verschillende pop-awards, wordt uitgenodigd door onder andere 3FM en Radio 1 en tourt meerdere keren in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Oostenrijk en Tsjechië.

Het laatste, live-in-de-studio opgenomen album 'Breathe Again' is uitgebracht op Ring of Fire Records (DE) en bevat een evenwichtige en originele mix van bevlogen ska- en reggae nummers met mooie, oprechte lyrics. Het album vangt de band op zijn best: samen spelend in één ruimte, met de authentieke en energieke sfeer die essentieel is voor de muziek van de band. Met deze derde plaat bevestigd de band  wederom haar naam als must-see live act die elk publiek opzweept, meeneemt en uitbundig achterlaat.

7 februari betekent voor Mr. Wallace het laatste concert dat ze zullen spelen als band. Op deze bijzondere datum sluit de band een interessant hoofdstuk af en dat wordt natuurlijk op een knallende wijze gedaan. Het is nog één keer tijd voor de energieke, opzwepende ska waar ze bekend om staan.