Voor iedere scene, podium en/of band kwam de corona crisis natuurlijk erg slecht uit, maar als er één circuit van een stad nu juist als een sneltrein door een stootblok tot stilstand werd gebracht, dan is het wel de Rotterdamse. Ik ben uiteraard bevooroordeeld nadat ik Rotterdam Goddamn van Jasper Willems net heb uitgelezen, maar met Rats On Rafts, Pig Frenzy, Lewsberg, Sonndr en talloze andere bands gaat het goed met de Rotterdam. Één van de nieuwste bands die zich in dat rijtje kan voegen is Nagasaki Swim, het nieuwe project van Jasper Boogaard die we eerder in de kelder hebben gezien met Goodnight Moonlight. 

Het album dat hij dit jaar uitbracht, The Mirror, is het voortvloeisel van een stage bij Headroom Studio (een plek waar o.a. (Sandy) Alex G en Modern Baseball hun muziek opnamen) en vervolgens weer thuiskomen in een Nederland dat op slot gaat door de corona crisis. Zoals je verwacht is de productie ontzettend goed en springt het album heen en weer tussen strak gespeelde liedjes en ambient soundscapes. Ik ben erg benieuwd naar het optreden!| Robert

Kaartverkoop en corona maatregelen
- Koop je ticket het liefst online. Als er nog plek is, kun je ook aan de avondkassa een kaartje kopen, maar dan dien je wel je naam, mailadres en telefoonnummer achter te laten.
- Duoseat: Kom je met z’n tweeën én ben je partner of huisgenoot, koop dan 2 kaarten tegelijk en meld dit aan de zaal, dan krijg je 2 stoelen naast elkaar.
- Soloseat: Kom je alleen, meld dit dan aan de zaalmedewerker, dan krijg je een losse stoel.
- Binnen gelden de landelijke coronamaatregelen, zoals 1,5 meter afstand en het verplicht dragen van een mondmasker (behalve als je op je plek zit)