Het Amerikaanse power trio Nebula komt weer terug naar VERA! Nebula speelde in 2019 voor het laatst in VERA, maar ook daarvoor was de band niet onbekend in de club. Nebula kenmerkt zich door hun intense feedbackende rockmuziek met een samensmelting van psychedelics, space rock en  Black Sabbath riffs.

Nebula werd in 1997 opgericht door de ex-leden (Eddie Glass en Ruben Romano) van Fu Manchu, grondleggers van de desert rock waar Nebula ook in te plaatsen valt. Enige tijd later sloot de bassist Mark Abshire zich bij het duo aan. Inmiddels spelen ze met een nieuwe line-up waar Eddie Glass nog steeds onderdeel van uitmaakt. Nebula is een combinatie van Jimi Hendrix, The Stooges, MC5 en Mudhoney, maar dan met een hogere intensiteit en energieke uitstraling.

Ondertussen heeft het trio heel wat EP's en langspelers uitgebracht, waaronder hun laatste album "Transmission From Mothership Earth".

Support Komatsu werd in 2010 opgericht nadat leden van verschillende lokaal geprezen bands besloten de handen ineen te slaan. De band speelt een brute mix van sludge, stoner, rock en metal en zal je hoe dan ook klaarstomen voor de show van Nebula.