PETER PAN SPEEDROCK HEEFT GECANCELLED,RAKETKANON VERVANGT!
MISERIES,DEATH ALLEY,LUCAS EN GEA,BÖKKERS,RAKETKANON

Je hebt randprogramma en je hebt randprogramma. En je hebt NEGERSONIC, de moederfukker van al het randprogramma rondom Eurosonic/ Noorderslag.
Dit sympathieke rock-‘n’-rollfestivalletje van DJ De Rooie Neger, dat inmiddels tot de vaste waarden van het belangrijkste evenement van de Nederlandse muziekindustrie behoort, vindt plaats op vrijdag 16 januari van 13.00 tot 19.00 uur bij ons in de VERA Kelderbar.

NIEUW SCHEMA!!!

12.30 zaal open
12.30 - 13.00 DJ De Rooie Neger
13.00 - 13.25 MISERIES
13.25 - 13.45 DJ De Rooie Neger
13.45 - 14.15 DEATH ALLEY
14.15 - 14.30 DJ De Rooie Neger
14.30 - 15.30 BÖKKERS
15.30 - 16.00 DJ De Rooie Neger
16.00 - 17.00 RAKETKANON
17.00 - 17.30 DJ De Rooie Neger
17.30 - 18.00 LUCAS EN GEA

De acts:

Raketkanon
Eén van de meeste interessante bands van België op dit moment en misschien zelfs van Europa:Raketkanon!  Zware gitaren, ontploffende drums, sterk vervormde zang en dreunende synthesizers maken het een band om in de gaten te houden. 

Bökkers
De bluesy dialectrockband van sologitarist, leadzanger en componist Hendrik Jan Bökkers, die furore maakte bij Soundsurfer, Jovink en de Voederbietels en de Normaal Coverband. Dit jaar verscheen de nieuwe cd Humme, met de single Annie Uut De Bochte als blikvanger.

Lucas en Gea
Het duo Lucas en Gea verovert sinds 2000 menig hart van de liefhebber van het levenslied met zijn pakkende Nederlandstalige liedjes. Pure emoties die niemand – letterlijk en figuurlijk – onbewogen laten.

Death Alley
Voormalig The Devil’s Blood en Gewapend Beton leden hebben een nieuwe band, beïnvloed door de oude protopunk, hardrock en een gezonde dosis psychedelica. Alsof Blue Oyster Cult een Motorhead cover speelt op het instrumentarium van The Pink Fairies. Black magic boogie to the max!

The Miseries
Ook één van ’s lands meest getalenteerde songwriters, Tim Knol, heeft een duistere kant. Tim is namelijk behalve de schepper van Perfecte Popliedjes ook een groot garagerockliefhebber. En daarom is er sinds 2013 de back-to-the-roots band The Miseries, waarmee Knol & co. door Europa willen trekken in een oude bus. Garagepunk as fuck.

DJ De Rooie Neger
De geheel niet negroïde doch wèl roodharige Neger volgt wekelijks in topzalen zijn eigen unieke DJ-stijl waarmee hij groot is geworden. Onder zijn motto ‘It’s my party and I draai what I want to’ laat hij met zijn eigenzinnige platenkeuze  -van Slayer tot Schlager en van credible tot incredible- de dansvloer even gemakkelijk twerken als crowdsurfen op een Jitterbugje,  Ausdrucktanzje of Calypsootje. Kortom: een fenomeen.

Poster: Wytse Sterk