VERA & De Oosterpoort presenteren Other Lives - locatie: Kleine Zaal De Oosterpoort

De indiefolkband Other Lives (uit Stillwater, Oklahoma) bestaat sinds 2009, maar is eigenlijk al actief sinds 2004. In dat jaar begonnen ze onder de naam Kunek en vijf overgebleven leden vormen nu Other Lives. Het geluid van de band ligt ergens tussen de hedendaagse folk (denk aan een Bon Iver) en hedendaagse klassieke composities van bijvoorbeeld een Philip Glass.
 
Het meeste recente album ‘Tamer Animals’ laat dan ook zorgvuldig gecomponeerde, orkestrale folkmuziek horen waarbij de muziek en compositie de voornaamste pijlers zijn en de tekst deze aanvult. Wat dat betreft borduurt de band voort op het geluid van Kunek, dat voornamelijk instrumentaal was. Other Lives verzorgde al voorprogramma’s voor Bon Iver en Radiohead en speelde op festivals als Iceland Airwaves en Coachella. In samenwerking met VERA (waar Other Lives in 2012 voor een uitverkochte zaal stond) komt deze bijzondere band nu naar de Kleine Zaal van De Oosterpoort.

Support The Black Atlantic is natuurlijk geen onbekende meer. Geert van der Velde tourde het afgelopen jaar solo onder deze naam en weet keer op keer de zaal te betoveren met zijn prachtige stem en sterk gecomponeerde nummers, die ook zonder band met gemak overeind blijven staan.

Informatie over kaartverkoop:
VERA en de Oosterpoort verkopen allebei kaarten voor deze show. We hebben echter beiden een ander ticketingsysteem waar ook verschillende service- en transactiekosten voor worden berekend. Aan jou de keus via wie je bestelt. De opties zijn:
- Online via VERA: € 15,- plus € 2,- servicekosten (per transactie, niet per ticket)
- Online via de Oosterpoort: € 15,- plus € 2,50 servicekosten (per ticket) plus € 1,00 transactiekosten (per transactie, niet per ticket)
- Via de voorverkoopadressen (Elpee, Plato, Jongens van Hemmes): € 15,- (geen extra kosten)