Guilty pleasures durven wij mensen eigenlijk moeilijk te erkennen, maar Partiboi maakt het ons vrij makkelijk. Het Groningse kwartet maakt zulke vreselijk catchy nummertjes dat je het bijna wel leuk móet vinden. De verscheidenheid aan guilty stijlen, zoals Eurohouse en jaren 80 top 40 radio muziek worden extra versterkt door hun teksten over feest, seks en algemene goede tijden die overigens ook nog eens in 5 verschillende talen (Nederlands, Duits, Engels, Frans en Party) worden gezongen.

Sinds het debuutalbum uit 2016 is het op stil geweest op de platenmarkt, maar zijn sinds begin september terug met hun nieuwe single ‘Supertight’ die ook zeker voorbij komt tijdens hun tweede optreden in VERA. Naast hun bruisende optreden brengen ze ook veejay-er Jan Klug mee én is er een private dancebooth met live verbinding met de zaal.

Kaartverkoop
- Koop je ticket het liefst online. Als er nog plek is, kun je ook aan de avondkassa een kaartje kopen, maar dan dien je wel je naam, mailadres en telefoonnummer achter te laten.
- Duoseat: Kom je met z’n tweeën én ben je partner of huisgenoot, koop dan 2 kaarten tegelijk en meld dit aan de zaal, dan krijg je 2 stoelen naast elkaar.
- Soloseat: Kom je alleen, meld dit dan aan de zaalmedewerker, dan krijg je een losse stoel.