Stormmaatregelen
→ Wij proberen de bands en onze vrijwilligers ruim op tijd binnen te hebben, voordat het echt losbarst.
→ Als bezoeker kun je zelf het beste de inschatting maken of en hoe je naar Vera komt. Durf je het niet aan, dan is restitutie geen probleem.
→ Een fiets stallen voor de deur is niet verstandig, de ondergrondse fietsenstalling bij het Forum is dan de beste optie.
→ We proberen een snelle doorloop bij de kassa te realiseren. Hou dus de barcode van je ticket paraat en zet je scherm op fel. De voorkamer is open mocht er overloop nodig zijn, dan hoef je niet buiten in de rij te staan tijdens de storm.
→ De coronacheck doen we verderop in de gang, dus die QR code heb je pas daarna nodig.
→ De garderobe is vanavond gratis, maar ook onbewaakt. Je kunt je jas zelf ophangen.

----

Na een optreden in de 'VERA op Noorderzon' container en een headline show in de grote zaal keert Pip Blom terug naar VERA.

Het Amsterdamse Indiepop kwartet heeft sinds hun laatste VERA-show in september 2019 zeker niet stilgezeten. Zo bracht de band in 2020 de deluxe versie van hun album 'Boat' uit, waar twee nieuwe, te gekke bonus tracks op te beluisteren zijn. De single 'Come Home', released in 2018, heeft haar publiek gevonden op Netflix, waar dit nummer gefeatured is in de nieuwe serie 'Fate, the Winx Saga'. Verder heeft Pip 'Pip Blom Backstage', een online community waar fans en supporters van de band niet alleen een kijkje achter de schermen kunnen nemen, maar ook coole extra's kunnen ontvangen het leven in geroepen. Dit alles lijkt pas het begin van de carrière van Pip Blom. Zelfs de Brexit heeft het succes van de band bij onze Engelse buren, waar ze al meer dan tien tours achter de rug hebben, niet weten aan te tasten.

In het rauwere gebied dat we de laatste tijd leerden kennen via snor en/of mat dragende bands als Chubby and the Gang, Amyl and the Sniffers en Viagra Boys, lijkt met Tramhaus ook die stroming in Nederland een vaandeldrager te hebben. Met leden van Pig Frenzy, Nagasaki Swim en Vulva, kun je stampende drums, schelle gitaren en dreunende bass partijen verwachten, allemaal bij elkaar gezongen door Lukas met zijn exemplarische mat, waardoor zelfs de altijd vrolijke Nathan Rutjes waarschijnlijk nog stampvoetend door een pit zou lopen. Hopelijk vallen er geen botbreuken| Robert