Rock 'n Roll Highschool, boekingskantoor van o.a. The Kik, Blaudzun en The Deaf, en tevens bekend van de uitgaves van het Sex, Drugs & Rock 'n' Roll Highschool Magazine organiseert ook dit jaar weer een landelijke Popquizmarathon. Vorig jaar paste het nog niet in ons schema, maar dit jaar doen we graag mee!
We hopen op net zoveel deelnemers als de jaarlijkse, door Grunnen Rocks georganiseerde, Popquiz !

Hoe werkt het?
Bij Vera, De Kar, Het Pakhuis, De Oude Wacht, O’Ceallaigh en Café Kult kun je meespelen met verschillende popquizzen. Elke ronde op elke locatie is anders, waardoor elke deelnemer zijn eigen quizparcours kan samenstellen zonder dat hij twee keer dezelfde vragen krijgt voorgeschoteld. Dus of je een metalhead bent of van Nederlandstalige muziek houdt, er is altijd ergens een ronde waarin je kunt uitblinken.

Tussen 15.00 uur en 16.00 uur kun je bij Vera je deelnamebewijs omwisselen voor een stempelkaart en blokkenschema. Daarmee kun je op de zes verschillende locaties meespelen met de diverse quizzen. Je hebt genoeg tijd om aan drie tot vijf rondes deel te nemen. Elke ronde op elke locatie is anders en je kunt dus helemaal je eigen quiz samenstellen zonder dat je twee keer dezelfde vragen krijgt voorgeschoteld.

De punten worden keurig bijgehouden en rond 20.00 uur wordt het winnende team bekend gemaakt op de finishlocatie. Een team kan de quiz alleen winnen als het aan minimaal drie rondes op twee verschillende locaties hebt meegedaan.

Programma
15:00 - 16:00 Aanmelden/afhalen spelerskaart in de Voorkamer
16:00 Aanvang in de Kelderbar
19:45 Prijsuitreiking in de Grote Zaal

Early birds kunnen alvast oefenen!
Wie zich na het kopen van een kaartje met zijn ticketnummer aanmeldt via [email protected] ontvangt vanaf dat moment tot 25 november elke week een oefenquiz.

Vind de Popquiz Marathon leuk op Facebook, volg ze op Twitter via www.twitter.com/popquizmarathon en Twitter zelf met #PQM12 #PQM050.

Meer informatie vind je op www.popquizmarathon.nl

Blokkenschema: