Het concert van Price kan door de corona maatregelen helaas niet plaatsvinden op 12 februari en is verplaatst naar vrijdag 16 april.

Aanvangstijd
Heb je kaarten gekocht voor de vroege show dan zijn je kaarten geldig voor het concert met aanvang 19:30 (de vroege show), heb je kaarten gekocht voor de late show dan zijn je kaarten geldig voor het concert met aanvang 22:00 (de late show).

Restitutie aanvragen
Ben je verhinderd? Stuur dan een mail naar tickets@vera-groningen.nl met daarin je IBAN en de naam van het concert, dan krijg je je geld terug. Dit kan tot uiterlijk 1 april 2021. Daarna nemen we geen kaarten meer terug.

❤ Vera

---

Er is een band die orkestrale garagerock maakt vol scherpe hooks en bevlogen energie; meet Price. Deze supergroep met (ex)-leden van o.a. Korfbal, Canshaker Pi en Fungo Bat zet indrukwekkende muren van geluid vol fuzzy psychedelica tegenover heldere natuurlijke passages.

Als verkenning en uitlaatklep voor de psychedelische kant van Marnix Visscher’s songwriting, volgt de Nederlandse band niet altijd de voetsporen van hun voorgangers uit de jaren 60 en 70. Net als bij Korfbal, zorgen Visscher's aparte vocalen en unieke vaardigheid voor smakelijke melodieën ervoor dat Price's muziek kan verschuiven en uitbarsten op de meest bevredigende hypercreatieve manieren.

Ze hebben al een leuke verzameling aan singles waar midden november eentje bijkomt. Dit wordt weer gevolgd door hun debuutalbum, die ze deze avond in VERA ten gehore gaan brengen!

Price - The Shackle (Official Video)