Daar sta je dan op het podium. De adrenaline in je lichaam vertelt je om al schreeuwend en slaand een weg door de zaal naar buiten te vinden, pech voor de mensen die in je weg staan. Alleen de alcohol in je lichaam dooft het verlangen om desnoods door het podium heen te tunnelen.

Dan klinken de eerste noten van het door jouw uitgekozen punkrockheavymetalnummer. Holy fuck, haal me hier weg! De zaal is gelukkig donker zodat je de starende blikken van bekenden en onbekenden niet door je heen voelt boren. Dan schreeuw je de eerste zin. Fuck, ik hoor niks! Dan krijs je de tweede zin. Shit, fuck it, rock&roll. Al kwijlend en strompelend hijs je jezelf met behulp van de heren van de PRHMKB door het nummer heen. De slok Jack voelt als water na een hete dag. Meer! Nog een nummer! Fuck, we nemen een live album op, jongens. Doorgaan! Of je staat gewoon in het publiek. Ook niks mis mee.

De hitjes komen langs en soms staan er verassend goede zangers en zangeressen op het podium. Het genot van plaatsvervangende schaamte is ook heerlijk. De Punkrockheavymetalkaraokeband is een onmisbaar fenomeen in de VERA-zomer. Mocht je het nog niet hebben meegemaakt(uhm): band speelt live en jij mag zingen. De nummers waaruit je kan kiezen zijn te vinden op letsgotohell.nl. Mocht je de stoute glimmende laarsjes willen aantrekken kom dan vooral op tijd. De inschrijflijst is namelijk bij ons zo populair als Bieber bij hersendode tienersletjes.

 

– Remy