De eerste editie van RAEV in 2015 staat in het teken van M-O-S Recordings. Het Nederlandse label dat de legendarische jacking Chicago House al 12 jaar representeert. De vele hits die het label heeft uitgebracht worden wereldwijd opgepikt en in alle grote clubs gedraaid.

R-A-G LIVE
R-A-G is het zeldzame live project van grootmeesters Aroy Dee, G-String en MA Spaventi. Deze hardware live show is een zeer zeldzame verschijning in het nachtleven. Hun analoge jacking Chicago house sound presenteert de typische sound van het M>O>S Recordings label. Met een tafel vol drumcomputers, synthesizers en een mixing desk geven ze een zeer bijzondere live performance. Deze mannen aan het werk zien is een unieke ervaring.

MA Spaventi LIVE
De in Amsterdam wonende Italiaanse MarcoAntonio Spaventi is een van Nederlands meest veelbelovende producers. Onbekend is hij zeker niet. Dit bewijst zijn werk als masterings engineer voor tientallen labels en artiesten zoals: Dekmantel, Delsin, Tom Trago, San Proper en Steve Rachmad.

Als producer released hij zijn muziek onder verschillende namen en is hij naast R-A-G ook betrokken bij het live-project Crystal Maze (dat hij samen met G-String vormt). Zijn voorliefde voor analoge synthesizers heeft ook geleid tot een mooie catalogus vol soundtracks en alternatieve elektronische stukken. Zijn liveshow is een set vol House en Techno die de zaal op z'n kop zal weten te zetten.

Aroy Dee
Aroy Dee is de labeleigenaar van M>O>S Recordings. Achter de draaitafels neemt betovert hij zijn publiek met zijn innemende glimlach en flinke portie energie. Aroy is onbetwist Nederlands meest vrolijke dj! De vorige keer dat hij in Groningen optrad bij de Mannen Zonder Ruggengraat staat zeker nog in het geheugen gegrift bij het aanwezige publiek. En hoe! Zijn sets variƫren van jacking Chicago House tot Italo Disco.

G-String
Gijs Portman aka G-String is al lang onderdeel van M>O>S Recordings en hij is tevens ook onderdeel van R-A-G. Zoals al gezegd vormt hij samen met MA Spaventi Crystal Maze, waarmee ze afgelopen jaar verschillende hits hebben uitgebracht. Ook als dj speelt hij zichzelf in de kijker door zijn unieke combinatie van klassieke Chicago House, melancholische Detroit Techno en een vleugje uplifting Italo. Hij zal naast zijn show als R-A-G ook als dj aantreden om de avond in te luiden.