Op 1 juni vindt de allereerste Queer Pride ooit plaats in Groningen! Daarom vertonen we Camille Vidal-Naquet’s ijzersterke speelfilmdebuut SAUVAGE.

SAUVAGE is een rauw, doch sympathiek portret van jonge homoseksuele prostitué Leo, die in Straatsburg langs de weg zichzelf staat aan te bieden. Hij zit al geruime tijd in de prostitutie en weet dat de klanten kunnen variëren van aardig tot bizar en gevaarlijk. Ondanks de risico's denkt hij niet aan stoppen, maar hoopt hij in zijn werk een beetje liefde en tederheid te vinden. Op een avond treft hij de Canadese zakenman Claude die gek op hem raakt. Er ontstaat een relatie en Claude wil zich liefdevol bekommeren om hem, maar is Leo in staat om zich te binden en zijn milieu vaarwel te zeggen?

Om de wereld van deze vorm van prostitutie te leren kennen deed de regisseur drie jaar vrijwilligerswerk bij een hulporganisatie die bijstand biedt aan jongens die in het Bois de Boulogne bij Parijs werken. Vidal-Naquet erkent volmondig dat zijn film nooit was geworden zoals hij nu is zonder de inbreng van hoofdrolspeler Félix Maritaud (120 BPM, KNIFE + HEART), die voor zijn rol in Cannes een prijs won voor zijn acteerprestaties.