In de zomer van 2015 stond zanger en gitarist Steve Gunn samen met Waxahatchee al eens bij ons op het podium. Een jaar eerder echter wist wijlen De Gym hem al eens binnen te halen, tot grote vreugde van een vaste fanschare in Groningen. Zij kenden hem namelijk al van ‘Way Out Weather’, één van de mooiste en meest bejubelde platen van 2014. Daarnaast speelde hij enige tijd als gitarist in de band van Kurt Vile & The Violators.

Met zijn solowerk weet de uit Philadelphia afkomstige Steve Gunn de aandacht eveneens naar zich toe te trekken. Gunn schetst de mooiste muzikale landschappen met zijn licht psychedelische alternatieve countryrock, waarmee je je als luisteraar in de straten van Nashville waant. Naast zijn virtuoze gitaarspel en zelf geproduceerde albums nam Gunn ook muziek op voor o.a. Michael Chapman en ‘The late’ Jack Rose.

Live kun je een indrukwekkende performance verwachten waarin Steve Gunn nieuw en oud materiaal ten gehore zal brengen. Op 18 januari komt zijn nieuwe album uit dat ‘The Unseen In Between’ zal gaan heten.

Steve Gunn - "New Moon" (Official Lyric Video)
Steve Gunn - "Ancient Jules" Official Video