Kom het StukaFest afsluiten op het StukaFeest in Vera! Hier zullen de bands DIFF, Broken Brass Ensemble, Mannen met Snorren, Nokturné en DJ Thymen van Herpen spelen.

DIFF is een band rondom Diff Rouw. Zijn persoonlijke teksten op de muziek, die geïnspireerd zijn door Amerikaanse Folk en Country-Blues, tonen duisternis tussen zonnestralen. Samen met de rest van de band wordt er muziek gemaakt die zowel melancholisch als opzwepend is. 

Broken Brass Ensemble. Eén drummer en zeven koperblazers: het Broken Brass Ensemble blijkt een gouden formule. Ze combineren de traditionele New Orleans-Brass met hiphop, balkan, funk en fanfare. Het acttal speelde afgelopen zomer vele festivals plat zoals Into the great wide open, Noorderzon, Eurosonic/Noorderslag en de Zwarte Cross. De band scoorde een hit met hun cover van Thrift Shop.

Mannen met Snorren. Je hebt mannen met snorren en mannen met snorren. Maar er zijn weinig mannen met snorren met zulfk ontbolsterend talent als dat van Mannen met Snorren. Popcornsongs in een jasje van schreeuwgitaren, pulsebeats en meeslepende zang. 

Nokturné, een collectief van jongens en meisjes met een grote voorliefde voor house in de breedste zin. Op dit moment actief in Leeuwarden zet Nokturné minstens één keer per maand een house artiest neer zoals: Prunk, Sluwe Vos en Shapes. En met succes. Maar Leeuwarden is te klein, daarom gaat Nokturné Ontourné! Nu is Groningen aan de beurt. Verwacht af en toe cheezy vocal, maar vooral diepe basslines, strakke percussies en knetterende hi-hats.

Beatz Freq!. Een uur knallen op hele fijn housemuziek? Dat doe je bij Beatz Freq! een jonge DJ (Thymen van Herpen) uit Het Oosten van ons land die de lekkerste tracks aan elkaar draait. Be there, want stilstaan is vanavond geen optie.

De online kaartverkoop loopt via de website van Stukafest Groningen 2014, koop je kaartje daar voor slechts €4,50!

Bron: Stukafest.nl

Het programma van de avond is als volgt:

Grote zaal:
23:00 - Thymen van Herpen (DJ)
23:15 - DIFF
00:00 - Broken Brass Ensemble
01:00 - Mannen Met Snorren

Downstage:
23:00 - Nokturne (DJ)