Elke zaterdag tijdens de zomerstop een Zomercafé in de kelderbar! Ja, net als vroegah, want er wordt geklust in de zaal (en stiekem is de kelderbar veel toffer en veel warmer in de zomer). Dit jaar 5 zaterdagen op rij, startend op 20 juli, met als toegift (de 6e zaterdag) nog ZomerLOFT op 24 augustus!
De entree is alle avonden € 2,50 (gratis met clubkaart).

Tonight's line-up:

Steve French
Ze speelden al eens bij ons in de VERA Container op Noorderzon en stonden ook al twee keer in de kelderbar. Met goede reden ook, want Steve French is te gek. Mooi voor in de zomer, met mellow zang die doet denken aan Canshaker Pi en Car Seat Headrest.

Real Farmer
Deze band, met leden uit Korfbal, Yuko Yuko en Price, heeft al een redelijk naam voor zichzelf gemaakt in de Nederlandse indie scene. Onlangs kwam op Subroutine hun debuut EP uit en speelden ze dit jaar al op The Sound of Young Holland, Loose Ends en het allereerste Winsummerfest. Alsof  de zanger van Royal Headache plaatst heeft genomen in Protomartyr.

Global Charming
Nieuw project uit Amsterdam, maar met leden uit Petersburg Orderer, Torii en Fuz geen onbekende gezichten in VERA. Voor fans van Real Derek, Terry en The Stroppies is deze band zeker een aanrader.