Het wordt dit keer een speciale Swingavond! Tijdens deze officiële afterparty van De Nacht van Kunst & Wetenschap zullen de mannen van Rats On Rafts een dansbare DJ set ten gehore brengen. Na Blood Red Shoes en The Rapture is het nu de beurt aan de Rotterdamse newwave formatie om de swing-draaitafels over te nemen en er een feestelijke nacht van te maken. Onze eigen DJ's Thomas en Arnoud zullen de rest van de nacht de honneurs waarnemen.

Tijdens De Nacht van Kunst & Wetenschap, op 2 juni 2012, staat het hele centrum van Groningen in het teken van wetenschap en de kunsten! Op verschillende locaties in de stad zijn theatervoorstellingen, lezingen, muziekoptredens,dans, beeldende kunstinstallaties en workshops te vinden. En nadat je vol zit met nieuwe indrukken en ideeën, kun je direct door naar Vera voor de officiële afterparty! Met het festivalbandje is de entree geheel gratis want, deze geldt als maandkaart deze avond!

Elke zaterdag  komen de beste dansbare plaatjes langs, gedraaid door je favoriete Vera DJ’s!
Denk aan: The Black Keys, MIA, Cloud Nothings, The Strokes, J Dilla, The Knife, Benga,  Phoenix, Crystal Castles, La Pegatina,  Arctic Monkeys,  The Whitest Boy Alive, Noisia, Omar Souleyman, Jaill, Ratatat, Lykke Li, LCD Soundsystem, Black Lips, Daft Punk, The Ramones, Foo Fighters, The Gossip, MGMT, Vampire Weekend, The Beatles, Beastie Boys en veel meerrrrr…!

Verder kun je genieten van de toepasselijke  beelden van Vera’s VJ crew en een of meer bands in de kelderbar.

Vera Swingavond & Downstage
Iedere zaterdag van 23:30 tot 04:00.
Entree: gratis (mits je een maandkaart hebt, anders is het € 1,50)
Bier (Amsterdammer): € 1,80