Dit jaar zal Groningen roze kleuren als Roze Stad van het jaar 2011 en daarom wordt op 1, 2 en 3 juli het Roze Weekend georganiseerd!

De Roze Zaterdag is van oudsher een demonstratie van vrijheid en tolerantie voor iedereen die niet beoordeeld wil worden op seksualiteit of genderdiversiteit, maar als mens wil worden gezien. Roze Zaterdag is daarmee een feest van ontmoeting voor homoseksuelen, lesbiennes, biseksuelen en trangenders uit het hele land. Het thema voor dit jaar is ‘Ruimte voor ontmoeting’ Groningen biedt hiermee een ontmoeting aan met haar inwoners in een prachtige Stad en fraaie Ommelanden. Daarmee wordt de Roze Zaterdag 2011 een feest voor iedereen!

En om de mooie ontmoetingen te vieren kun je om 23:00 naar Vera gaan want daar vind de afterparty voor de Roze Zaterdag Plaats!

De Swingavond is onze wekelijkse dansavond. De Vera DJ's volgen de nieuwste ontwikkelingen in de dansbare muziek op de voet en draaien ( zoals we het zelf graag omschrijven) "The Danceable Side of The Underground and The Underground Side of Dance"
Daarnaast voorzien onze eigen VJ's de avond van toepasselijke beelden.

DJ's: Thee J Johanz & guests - Full Frontal Disko!