Dit hele weekend vindt Groningsch Peil plaats; een festival volledig opgezet rondom het vele muzikale talent dat in Groningen en omgeving rondloopt. De afterparty van dit festijn dat zich in de hele binnenstad afspeelt is uiteraard op onze Swingavond! Verwacht de gebruikelijke dosis dansbare plaatjes met een speciale focus op, hoe kan het ook anders, de Groningsche muziekscene.

23.30 - 02.00*: Oorsmeer Radio Dj-set
02.00 - 04.00 : Dj Ralf Koopman (Vera Swingavond)

Oorsmeer is een wekelijks radioprogramma op Oog Radio waar de hipste en nieuwste muziek langs komt op het gebied van rock, pop en indie. Tijdens deze Swingavond-special zullen ze hun meest dansbare plaatjes meenemen. http://www.facebook.com/ oorsmeer

Ralf Koopman is resident dj van de wekelijkse Swingavond en zal tijdens deze afterparty een extra dosis uit Groningen afkomstige muziek draaien. http://www.facebook.com/ pages/Swingavond/ 341491142538289 

Speciaal voor deze afterparty doen we een beroep op alle muzikanten uit Groningen (en de nabije omgeving). Heb je altijd al eens willen dansen op je √©igen muziek, of nieuwsgierig naar hoe een hossende menigte op jouw nummers reageert? Dit is je kans! 

 Aangezien deze avond in het teken staat van de Groningse muziekscene, roepen we iedereen op om zijn eigen, meest dansbare nummers te nomineren om gedraaid te worden op deze Swingavond. Hoe doe je mee? Neem contact op met Ralf ([email protected]) en hij zal je verder helpen. Het is wel noodzakelijk dat je een digitaal bestand aan kunt leveren van je muziek, bij voorkeur van hoge kwaliteit. Ralf zal dit weekend een selectie maken van de in zijn ogen meest geschikte nummers. Meedoen kan tot vrijdag 20.00.

Tevens kun je Downstage kijken naar het Groningse Ortega en Aderlating.

* Let op: begintijd afhankelijk van de duur van het concert van Moon Duo, voorafgaand aan de afterparty