Het kleurrijke, humorvolle Tacocat uit Seattle werd opgericht in 2007 en maakt onbedwingbare catchy feministische pop-punk nummers. Tacocat weet als geen ander energie en optimisme te combineren met een kritische insteek. Dit heeft ze over de jaren een flinke fanbase opgeleverd in de indie-scene. De band is herkenbaar door hun heerlijk kritische teksten, die alle taboes eromheen keihard negeren. Als geen ander weet het viertal deze teksten tot hun recht te laten komen in verslavende garagepop nummers.

'This Mess Is a Place' is hun vierde en nieuwste studio album en deze wordt gekenmerkt door de ietwat strakkere sound. Dit is bovendien de eerste uitgave van het viertal op het Sub Pop-label. Ook hierop zijn de teksten weer scherp en gevat, maar het is vooral een heerlijk diverse release die heerlijk is om naar te luisteren. Als je toe bent aan een kleurrijk feestje, zorg er dan voor dat je erbij bent!

DIY-band Twen is de support voor deze avond. De muziek is te beschrijven als een mix van dreampop en psychrock. De muziek is speels, impulsief en heeft een sterk DIY-gehalte. Dit uit zich niet alleen in de nummers, maar ook in het artwork, de muziek video's en hun eigenzinnige kledingstijl. Het debuutalbum 'Awestruck' komt 20 september uit via Frenchkiss.