Je hebt vast wel eens van de uitdrukking 'Don't Mess With Texas' gehoord? Nou, Garrett T. Capps doet dat maar al te graag. Zoals hij zichzelf omschrijft, is hij "San Antonio's resident cosmic country gonzo honky tonk weirdo freak." Of zoals de kop van het artikel over Capps in Rolling Stone vetgedrukt schreeuwde: "Ontmoet de Texas Weirdo die Kraftwerk mixt met Doug Sahm om 'Kraut Country' te creƫren."

Net als Willie Nelson, Waylon Jennings en Kacey Musgraves komen Garrett T. Capps en zijn band NASA Country uit een lange rij Texanen die hun eigen draai geven aan de countrytraditie. Op het album People Are Beautiful van vorig jaar mixen de inwoners van San Antonio en zijn band twang met synthesizers en een krautrock-puls, maar wat het echt onderscheidt, is de gevoeligheid van Capps. Hij zingt over politiek, paranoia en de duisternis van onze tijd, maar met een vrolijk randje omdat hij eigenlijk gewoon een hele grappige en positieve guy is.

Als support komt de band The Pink Stones mee. "Er zit natuurlijk veel country en rock in onze muziek, maar er is ook veel gospel, soul, psych en dub. Ik wilde al die verschillende genres in vrede bij elkaar brengen op hetzelfde album." aldus Hunter Pinkston, zanger en gitarist van The Pink Stones.

Ook al noemt Pinkston het album You Know Who zelf geen coming of age album, de tegenslagen en overwinningen van volwassen worden -en zijn- komen in elk nummer weer naar voren.