MOVED TO

Saturday 8 May

Temple FangNL

Sacri MontiUSA

Seventies spacerock from Amsterdam

Mainstage | Ticket: €12,- | doors: 20:30 - 23:30 | start: 21:00
File under: 70's, King Gizzard & The Lizard Wizard, Krautrock
Label: Tee Pee Records

NL: Dit concert is i.v.m. de corona crisis verplaatst. Kaarten blijven geldig.
EN: This concert is moved due to the corona crisis. Tickets are still valid.
Vragen/questions? tickets@vera-groningen.nl

Eind oktober stond Temple Fang als voorprogramma aangekondigd van Ecstatic Vision, maar acteerde als volwaardige hoofdact gezien hun eerste plek in de VERA Poll bij ‘Best Support’. Dit smaakte naar meer en ze verdienden uiteraard ook een promotie, dus ze zijn alweer terug en nu als headliner!

Temple Fang staat bekend om hun geweldige hypnotiserende live optredens, waarmee ze zo’n sterkte reputatie hebben opgebouwd dat menig gerespecteerd festival (Roadburn, Fortarock, Sonic Whip en Into The Void) ze op de bill wilde hebben. Wat verder opvalt is dat ze nog geen nummers op plaat hebben uitgebracht. Als je materiaal van Temple Fang wilt zien, ben je aangewezen op Youtube, daar zijn enkele filmpjes gepost door fans.

Muzikaal slingert het van lange uitgesponnen 70’s spacende rocknummers tot zelfs een staaltje King Gizzard. Daarbij blijf je als bezoeker gefocust en gebiologeerd kijken naar hun muzikale kunnen, want dat technische vernuft wil je gewoon niet missen.

Maar daarmee zijn wij nog niet klaar, want wij hebben nog een support deze avond, namelijk Sacri Monti uit San Diego. Zij omschrijven hun muziek als 'California psychedelic heavy rock' en is een mix van underground hardrock met psychedelische en krautrock-elementen uit de jaren 70. Hun tweede en laatste album heet “Waiting Room for the Magic Hour” en rockt wederom keihard.

Temple Fang Live at Melkweg RADAR
Temple Fang - live at Into the Void - 19-10-2019
Sacri Monti - Staggered in Lies