Dit is het verplaatste concert van 17 oktober 2020. Kaarten blijven geldig.
Kun je niet komen, mail dan aub voor woensdag 13:00 met  [email protected] zodat we geen lege stoelen hebben straks en ingeleverde kaarten opnieuw kunnen verkopen. Vergeet niet je IBAN door te geven voor restitutie.

Kaartverkoop
Dit concert was voor de verplaatsing al uitverkocht, maar er komen af en toe tickets vrij van mensen die niet op de nieuwe datum kunnen. Als je op 'Koop ticket' klikt zie je hoeveel kaarten er nog zijn.

The Heck
Op 5 juni is het in de VS naast National Gingerbread Day  en National Ketchup Day ook de dag dat The Heck komt spelen in de grote zaal van Vera. The Heck is een garagerock band met Henri Keefman als frontman. Als zijn andere band, The Sensational Second Cousins, ingetypt wordt in de Vera-database kun je er een volle werkdag voor gaan zitten. De heetste en drukste kelders uit de geschiedenis zijn op deze foto’s te zien. Afgelopen januari werd de vijfentwintigste keer nog gevierd! Dit was in de meest oncoronoproofe ruimte (mocht je dat zo schrijven) van Groningen. Deze keer doen we het in een goed geventileerde zaal met 50 geplaceerde plekken. De pompende rock van deze groep doet denken aan bands als The Hives en, Vera Classic, Dead Moon. Met hun geruite blouses en sixties instrumenten weten ze een verfrissend doch vintage sound te produceren. Met de nieuwe single “Move!” hebben ze een ware banger te pakken, zoals de nieuwe generatie zou zeggen. Mocht deze ronkende promotekst je nog niet hebben overtuigd, was er in 2019 ook al het geweldige debuutalbum van deze band: Who? The Heck!!! Dit jaar verscheen hun album ´Heck Yeah!!´ een plaat die wederom volstaat met bangers. Luisteren en vervolgens komen dus!|WIETSE.

Kaartverkoop en corona maatregelen
- Koop je ticket het liefst online. Als er nog plek is, kun je ook aan de avondkassa een kaartje kopen, maar dan dien je wel je naam, mailadres en telefoonnummer achter te laten.
- Duoseat: Kom je met z’n tweeën én ben je partner of huisgenoot, koop dan 2 kaarten tegelijk en meld dit aan de zaal, dan krijg je 2 stoelen naast elkaar.
- Soloseat: Kom je alleen, meld dit dan aan de zaalmedewerker, dan krijg je een losse stoel.
- Binnen gelden de landelijke coronamaatregelen, zoals 1,5 meter afstand en het verplicht dragen van een mondmasker (behalve als je op je plek zit)