Ja, hoor! Ook dit jaar kun je op Koningsdag naar Vera!
In de kelderbar zie je Koning Dub en in de Grote Zaal staat er weer een rijtje coole bands voor je klaar!

13:00 Poo Poo Platter Party DJ's
DJs Stip & Puch van Poo Poo Platter Party draaien de tunes voor, tussen en na de acts.

13:30 Eigen Risico
Met een naam als deze liggen voorspelbare grappen op de loer, vooral als de muziek zich ook nog eens aan de experimentelerere kant van het muzikale spectrum bevindt. Als eerste band op de dag is dit meteen een voor de fijnproevers. Inclusief met leden van Hache, altijd goed.

14:30 The Samuels
Afgelopen Katersonic speelde The Samuels tussen de katten in het leuke Cafe Poeslief en nu staan ze bij ons in het prachtige Vera. We kennen ze van onder andere Rush’n Attack, Altered States en nog andere harde bands. Met een Dinosaur Jr vibe zullen ze er vast een feestje van maken.

15:30 Real Derek
De pop-iest van de dag, Real Derek is niet te missen. Wel anders dan de vorigen project van die zangeres (LGHTNG), Real Derek is meer rock, meer pop, en vooral meer fun.

16:30 Wolvon
Wat kunnen we nog zeggen over deze band? Er is al veel over deze noise-rock band gezegd. Ze zijn met nieuwe liedjes bezig en daar gaan we vandaag lekker naar luisteren.

17:30 Price
Stonden recent in het voorprogramma van The Murlocs, wij vonden dat toen erg goed. Mocht het nog beter worden dan, ja dan, show van het jaar.

Voorkamer:
Robin's Truckless Tosti Foodtruck
Menu: The Meat Puppet Tosti + The Suzanne Vega tosti