Ja, hoor! Na 2 jaar afwezigheid vanwege de biergriep kun je op Koningsdag weer naar Vera voor The King's Garage Sale!
In de kelderbar dans je je kont eraf bij Koning Dub en in de Grote Zaal staat er weer een rijtje coole bands voor je klaar!

Wat te denken van Ultimate Crumpets? Deze nieuwe Groningse band met leden van Guard Llama en Kinoo maakt van het meest regenachtige voorjaarsweer nog een prachtige lentedag. Verwacht melancholische rock liedjes met her en der wat invloeden uit de 90´s zoals Buffalo Tom en Nada Surf. 

Ook Burlers komt op visite. Deze band, met leden uit Amsterdam en Horst, combineren de systeemplafond-slopende -energie van traumahelikopter en Afterpartees met de nodige invloed van bands als Gallows, FIDLAR en Chubby and the Gang. Dat wordt mooi!

Als je de bandleden plus vrienden van Real Farmer uitnodigt voor een feestje, kun meteen wel een festivalletje beginnen, aangezien de leden ook in Glitch, Lewsberg, Price en Korfbal furore wisten te maken. En er is nieuw materiaal dus laat je vooral verrassen.

De Klazienaveen-Groningen connectie kennen we al langer van o.a. Jagersonic en The Heck maar met Skroetbalg is daar sinds vorig jaar nog een extra speler bij gekomen. Het album ´Alles Kats Kapot´ doet al vermoeden dat de beuk er flink in kan gaan en dat zal vandaag niet anders zijn!

Schema
14:00 Burlers
15:00 Ultimate Crumpets
16:00 Real Farmer
17:00 Skroetbalg

Artwork: Joblin Agteresch