NL: Dit concert is i.v.m. de corona crisis afgelast. Er is geen zicht op een nieuwe datum.
Restitutie aanvragen? Mail dan naar [email protected] onder vermelding van de naam van het evenement en je IBAN.

EN: This concert is cancelled due to the corona crisis. Unfortunately there's no new date scheduled yet.
To get a refund, send an email to [email protected] with the name of the event and your IBAN.

Vragen/questions? [email protected]

---

The Magic Numbers (UK) kwamen met hun debuutalbum The Magic Numbers in 2005 met een memorabele knal de popwereld binnen. Om de 15e verjaardag van dat album te vieren, speelt de band het vanavond in zijn geheel, aangevuld met een aantal andere songs.

Het was 2002 in West Londen dat broer en zus Stodart en broer en zus Gannon The Magic Numbers oprichtten. Vanaf¬† het prille begin was de band gezegend met fans als The Chemical Brothers, Travis en Ed Harcourt, waarvoor ze in de Londen area support shows deden. Ook bij indie label Heavenly Recordings speelde de band zich in de kijker, wat resulteerde in hun eerste albumrelease in 2005. De singles Forever Lost en Love Me Like You werden hits. Een uitgebreide wereldtournee volgde die de band naar Europa, USA, Japan, Australi√ę en Nieuw Zeeland bracht.

Met hun tweede album Those The Brokes op zak speelde de band wederom over de wereld en stonden ze onder meer op Glastonbury 2007. Het derde The Runaway (2010) en vierde album Alias (2014) volgden, waarna de band in 2015 tourde met MacAlmond and Butler. In 2018 zag de meest recente plaat Outsiders het licht, waarmee The Magic Numbers in 2019 weer volop het live circuit ingingen. En nu dus terug op de planken om hun debuutalbum integraal te spelen.

Komt dat zien en beluisteren!