CORONA UPDATE: VERA GAAT DICHT T/M 31 MAART!
Alle concerten, films en dansavonden gaan niet door.

We volgden tot vandaag nog het advies van het RIVM, maar vinden - mede door geluiden vanuit de club - het nu onverantwoord onze medewerkers en het publiek bloot te stellen aan de risico's.

Kaartkopers voor afgelaste of verplaatste shows krijgen bericht.

ENGLISH
VERA IS CLOSED UNTIL THE 1ST OF APRIL.
Vera has decides to cancel all events to lower the risk of infection for our employees and visitors.
Bought a ticket for a cancelled of postponed show, we will contact you.

Hier vind je onze richtlijnen m.b.t. Corona

 

De leden van The Scorpion Trail hebben elkaar ontmoet in een hot tub op een festival. We hebben hier dus te maken met mensen die het geen probleem vinden om met onbekenden halfnaakt in een hot tub te zitten, en daar, in die hot tub, met nauwelijks kleren aan, ook nog met die onbekenden te gaan praten. Met onbekenden praten vind ik an sich al een slecht idee, maar om dit halfnaakt in een hot tub te doen is wat mij betreft weer van een hele andere orde onwenselijkheid. Kort gezegd hebben we dus een stel avontuurlijke types vlees in de kuip vanavond.

Gelukkig bestaat de band uit een stel bekende koppen die de regelmatige Kelderbar-bezoeker ook wel zal herkennen. Muzikaal omschrijft de band zichzelf als een combinatie van rock en roll, wat zich in het verleden natuurlijk al als een gouden combinatie heeft bewezen. Check vast even een van de twee video's die opgenomen zijn in de Twang Wolf-studio, het is zowel voor oog als oor de moeite waard. De op handen zijde EP heet Gunwork en wordt op deze avond gepresenteerd.

De tweede band op het programma is Rantsoen, waar ik online weinig over kan vinden. Dat blijft nog even een verrassing dus, maar zodra ik meer informatie los heb weten te peuteren komt deze informatie hier te staan. Tot de 28e! |Ralf