This Will Destroy You is een Amerikaanse experimentele rockband die gevestigd is in Los Angeles, Californië. De band werd opgericht in San Marcos, Texas in 2004 en maakt sinds dien lange, atmosferische, instrumentale stukken met lagen vol met effectgitaren die richting shoegaze en ambient doommetal gaan. Naast hun studiowerk en optredens voor een divers publiek over de hele wereld, heeft de groep nummers gemaakt voor een groot aantal speelfilms, documentaires en kunstinstallaties.

Na een wereldtournee van 6 maanden keert het in Berlijn gevestigde atmosferische postmetal band The Ocean (Collective) terug met de opvolger van hun veelgeprezen Phanerozoic dubbelalbum. Met Holocene voegt The Ocean een laatste hoofdstuk toe aan hun op paleontologie geïnspireerde albumreeks, waarbij ze de elektronische muziek herontdekken en ons meeslepen in hun dynamiek van vooruitstrevende muziek en meedogenloze liveoptredens. Meer dan 20 jaar na hun carrière schudt dit collectief uit Berlijn ons nog steeds wakker en nodigt ons uit om ons leven vanuit verschillende invalshoeken te bekijken.

Als special guest komt Playgrounded mee. Playgrounded is een rockband die zowel in Rotterdam als in Athene verblijft. Alternatieve metal en moderne elektronische elementen vormen en genre brekende sound wat te vergelijken is met diverse artiesten zoals Deftones, Karnivool en Moderat.