Het verhaal moge inmiddels bekend zijn. Als 19-jarige jongen vertrekt Thomas Azier vanuit een Fries dorpje naar Berlijn om zijn muzikale pad te vinden. Een paar jaar later, in 2014, komt zijn debuutalbum ‘Hylas’ uit, waarmee hij o.a. voor een uitverkocht VERA staat.

Na deze show is er veel gebeurd. Hij verhuist naar Parijs, werkt intensief samen met Diplo en Stromae en brengt in 2017 zijn tweede album ‘Rouge’ (2017) uit. Net als ‘Hylas’ wordt deze beloond met een Edison en de single ‘Talk To Me’ werd verkozen tot 3FM megahit.

Na festivals als Best Kept Secret, Lowlands en Eurosonic en headliner shows in New York en Parijs, komt hij vanavond terug naar de club met nieuwe muziek verpakt in zijn gloednieuwe liveshow ‘S t r a y’. Deze exclusieve tour gaat slechts langs vier Nederlandse zalen met een beperkt aantal kaarten, dus wees er snel bij!

De Finse DJ, fotograaf en tevens goede vriend van Thomas, Obi Blanche zal voorafgaand en na afloop van de show een verrassende DJ set voor ons draaien. Hij is bekend als gitarist bij Anika (Stone Throw), Normal Palm (City Slang) en Thomas Azier, maar weet met zijn DJ set ook iets buitengewoon goeds af te leveren. Obi Blanche draaide al op IRCAM Parijs, SXSW en Boiler Room in Berlijn.

Timetable
20:00 DJ Obi Blanche
21:30 Thomas Azier
23:00 - eind DJ Obi Blanche