Tijuana Panthers uit Long Beach, California maken surfrock, alhoewel het lijkt alsof de heren de laatste tijd ook af en toe een tikkeltje richting de garage-rock neigen te gaan. En dat is niet verrassend want de heren blijken lastig in een hokje te stoppen. In eerste instantie lijken ze de nog zo gelukkige beach boys maar niets is minder waar. Daarachter zit een pijnlijke wanhoop. Een kant die ze niet bang zijn om te laten zien, en die je gaat ontdekken des te vaker je naar ze luistert.
Na het uitbrengen van een aantal 7”s, bracht de band debuut-LP Max Baker uit in eigen beheer, waarop in 2012 een tweede volgde op iL Records, getiteld Semi-Sweet. Begin juni wordt hun nieuwe album Wayne Interest verwacht waarna ze vervolgens op het Best Kept Secret Festival in Hilvarenbeek staan.

NB. Warm Soda stond eerder ook op het programma, maar gaat helaas niet door. Heb je een tientje betaald, dan krijg je aan de kassa 5 euro terug. Ga je helemaal niet meer, stuur dan een mailtje naar [email protected] om je geld terug te krijgen.