together PIZZERIA! together PIZZERIA! together PIZZERIA!
Ja, we herhalen het veelvuldig, het is gewoon té leuk! En wat ook leuk is? SAMEN pizza eten en bier drinken! Ja, en waarom dan wel?! Nou, onze glorieuze Poll Winner 2014 komt langs om de inmiddels belachelijk hooggespannen verwachtingen opnieuw waar te maken. Together PANGEA won namelijk alles wat er te winnen viel. Beste Concert, Beste Band en Beste Album! Daar voegen wij in 2015 graag Beste Restaurant aan toe met Cantina Gibby’s, VERA’s eigen pizzeria in de kelderbar. En voor je het weet, eten wie hier elke zaterdag Downstage Döner voor de band aan, pas maar op!

Nog een reden om een etentje en borrel vooraf te plannen is dat het concert vroeger begint dan gebruikelijk. De support (nog onbekend) namelijk al om 20:00, together PANGEA om 21.00 uur. Dit omdat nadien nog het Stukafeest plaatsvindt  in de zaal. En om nou niet allemaal nog broodnuchter bij het concert te verschijnen, leek het ons een goed plan alvast in de stemming te komen in de eigen club.

De spelregels:
- Per persoon een gratis consumptie (tapbier/ fris/ wijn) inbegrepen.
- Koop je ticket online of bij de vvk adressen. Vol = vol! Er passen max 40 eters in.
- Alleen toegankelijk met een geldig together PANGEA ticket. Beide tickets worden aan de kassa gescand. Een maandkaart koop je ter plekke.
- De pizzadozen gaan om 18:00 open.
- Na 18:30 is de kassa dicht en heb je geen toegang meer.
- De pizza’s worden besteld bij een bovengemiddeld goede Italiaan.
- Je eet aan lange, gezellig ingerichte tafels.
- Muziek: van Laura Pausini tot The Gories

Smakelijk eten!