Helaas helaas, de show van Traumahelikopter plays The Stones kan door de strengere coronamaatregelen en de gevolgen daarvan geen doorgang vinden en wordt beschouwd als afgelast.

Restitutie aanvragen
Stuur een mail naar [email protected] met daarin je IBAN en de datum en tijd van het concert. Dit kan tot uiterlijk 1 maart 2021.

Vera

--

We mogen met trots zeggen dat huisfavoriet traumahelikopter ons weer eens omver komt blazen, alleen nu met stoel en al… Los daarvan zal het optreden sowieso anders dan anders zijn, want de tentoonstelling Rolling Stones: Unzipped in het Groninger Museum vormt een mooie aanleiding tot een heuse tribute avond.

Het was zelfs al een stiekeme wens van traumahelikopter - momenteel bezig met de opnames van hun vierde album - om ooit eens de Rolling Stones te spelen. Samen met vrienden Roel Blommers (PAUW) en Ernst-Jan van Doorn (Goose King 3000, Mozes and the Firstborn), beiden ook lid van Mark Lada’s Golden Arches, speelt traumahelikopter hun favoriete nummers van de Stones.

Kaartverkoop
- Koop je ticket het liefst online. Als er nog plek is, kun je ook aan de avondkassa een kaartje kopen, maar dan dien je wel je naam, mailadres en telefoonnummer achter te laten.
- Duoseat: Kom je met z’n tweeën én ben je partner of huisgenoot, koop dan 2 kaarten tegelijk en meld dit aan de zaal, dan krijg je 2 stoelen naast elkaar.
- Soloseat: Kom je alleen, meld dit dan aan de zaalmedewerker, dan krijg je een losse stoel.