Nog geen tickets? Het concert is dan wel uitverkocht, maar er worden wel kaarten aangeboden op Ticketswap. Dit is legaal en we raden het zelfs aan bij uitverkochte shows. Ook wij hebben liever dat de kaartjes gebruikt worden. Wel zo gezellig. Check de aangeboden kaarten hier.

Let op: Door de smalle ingang in ons middeleeuwse pand kunnen we grote aantallen bezoekers niet snel verwerken. De deuren gaan daarom 1,5 uur voor aanvang van het concert al open. Als je vroeg komt ontloop je de rij bij kassa en garderobe.

Van Dik Hout bestaat dit jaar vijfentwintig jaar en viert dat in VERA met een gloednieuwe single en een clubtour.

De nieuwe single ‘Eén nacht eeuwigheid’ is het eerste nieuwe geluid van de band sinds vijf jaar. Het is de voorbode van meer materiaal wat dit jaar verwacht wordt. Bijzonder is ook dat de band tijdens de clubtour in mei integraal het debuutalbum ‘Van Dik Hout’ zal spelen uit 1994 met hits als ‘Stil In Mij’ en ‘Alles Of Niets’. Zanger Martin Buitenhuis kijkt uit naar het jubileumjaar dat op 4 januari wordt afgetrapt in een uitverkocht Paradiso: “Na vijfentwintig jaar beleven we de optredens nog net zo intens als in het begin. Het is een sensatie om een geweldige avond met het publiek te hebben. Het is mooi dat we in ons jubileumjaar wat terug kunnen doen voor onze fans door nieuwe muziek uit te brengen en een clubtour waarbij we integraal ons debuutalbum zullen spelen. We kijken er heel erg naar uit!”

Van Dik Hout is een van de meest toonaangevende bands van de Nederpop. De band brak in 1994 door met ‘Stil In Mij’ en scoorde later ook hits als ‘Alles Of Niets’en ‘Tot Jij Mijn Liefde Voelt’. Als gelegenheidsformatie De Poema’s met Acda & de Munnik werden grote hits gescoord als ‘Mijn Houten Hart’ en ‘Zij Maakt Het Verschil’. Van Dik Hout stond op festivals als Pinkpop, Lowlands en Concert at SEA en deed talloze club en theatertours door Nederland. In 2002 speelden ze op het huwelijksfeest van koning Willem-Alexander en koningin Maxima in de Amsterdam Arena.