Nu VERA op z'n gat ligt i.v.m. de coronacrisis brengen we je in de tussentijd een aantal online te volgen feestjes, muziekcafé's en DJ avonden. Vanavond weer een fijn muziekcafé!

Update: Helaas kan Robert wegens omstandigheden niet aanwezig zijn vanavond.

Muziekcafé met Robert en EJ
Als vaste VERA ganger ken je deze kelder-barmannen als zeer trouwe vrijwilligers die je menig avondje tot in de vroegste uurtjes hebben voorzien van de beste plaatjes en lekkerste drankjes. Iedereen mist deze kelderbar avondjes, wij, maar zijzelf natuurlijk ook. Daarom vanavond een speciaal muziekcafé vanuit de kelderbar met je favoriete barmannen EJ en Robert!
Verwacht de dansbare hoek uit hun platenkast, denk aan de oude swingavond hitjes. De genres zijn Punk, Rock, Blues, Garage, Indie, en alles wat je daarmee kunt kruisbestuiven. Ze hebben ook een grote voorliefde voor het betere Australicana. Het wordt typische vera-muziek, wat je normaal gesproken van ze in de kelderbar kan verwachten. Kortom ¨Heel erg Robert en EJ.¨
Dus dim je lichten, pak een drankje en proost op betere tijden!

Kijk en luister mee: https://us02web.zoom.us/j/81614601674
Meeting ID: 816 1460 1674
Donate for VERA: click here to donate 2, 5 or 10 euro's

Zoomparties
We gebruiken het programma Zoom voor deze online feestjes. Als je op de party-link klikt kom je in het online feestje waarbij je iedereen ziet (via webcam) die ook ingelogd is. Geen zin om in beeld te zijn, dan kun je ook gewoon je video of webcam uitzetten en alleen meekijken of luisteren. Onze 'portier' houdt in de gaten of deelnemers geen ongepaste dingen doen of posten. Zij zullen er dan z.s.m. uitgeknikkerd worden.