Nu VERA op z'n gat ligt i.v.m. de coronacrisis brengen we je in de tussentijd een aantal online te volgen feestjes, muziekcafé's en DJ avonden. Vanavond het eerste Muziekcafé vanuit de kelder met 2 uur lang DJ Case!

Zoom in, Zoom out! feat. DJ Case
Al sinds het begin van de jaren ’90 is de kans groot dat je tijdens een VERA concert of Swingavond muziek uit de boxen hoort knallen die afkomstig is van DJ Case. Bij de Swing stond hij altijd garant voor de zwaardere kant van de dansmuziek, of het nou industrial, stonerrock of drum&bass was. Tegelijkertijd prijkt een Antony and the Johnsons hoog in zijn VERA Poll en draait hij eigenlijk net zo lief rondom zo’n concert als bijvoorbeeld een Prong. Vanavond hoor je Case ten voeten uit, en kun je alles verwachten tussen Dubstep en Slayer!

Join party: https://us02web.zoom.us/j/82205756981
Meeting ID: 822 0575 6981
Donate for VERA: click here to donate 2, 5 or 10 euro's

Zoomparties
We gebruiken het programma Zoom voor deze online feestjes. Als je op de party-link klikt kom je in het online feestje waarbij je iedereen ziet (via webcam) die ook ingelogd is. Geen zin om in beeld te zijn, dan kun je ook gewoon je video of webcam uitzetten en alleen meekijken of luisteren. Onze 'portier' houdt in de gaten of deelnemers geen ongepaste dingen doen of posten. Zij zullen er dan z.s.m. uitgeknikkerd worden.