VERA presenteert voor het zevende jaar op rij een reeks van intieme concerten aan de Leliesingel, dit keer in samenwerking met Knetterijs en Zomaar Radio. Op deze avonden spelen bands speciaal voor Noorderzon een set van twintig minuten waarmee je een kijkje in de underground-keuken krijgt. Grijp je kans en geniet van deze artiesten voordat ze beroemd worden en voor volle zalen spelen! De even zo legendarische Artdivision van VERA zorgt samen met vormgevers van Knetterijs voor de inrichting van de container en het artwork. Zomaar Radio verzorgt tussen de optredens door een live radio uitzending met interviews en muziek.

Van dinsdag 28 tot en met zaterdag 1 september staat er een muzikale avondprogrammering, met steeds twee bands die elk twee sets van 20 minuten zullen spelen. Hou de site en het krijtbord in de gaten voor het actuele programma.

Vanavond:

19:30 & 20:30: Minor Crime
Laat je meenemen in een wereld van drummachines en donkere cinematische synthwave. Dit solo project van David Tomlinson doet denken aan bands als Suicide, Bourgeoisie, zZz’s en Total Control.

21:40 en 22:40: Fenster
Helemaal uit Berlijn slepen deze psychologische pop rockers ons mee naar een andere dimensie. Verwacht een verzameling van rijk gevarieerde geluiden en laat je meenemen naar een droomwereld die bijzonder dansbaar is.


PRIJZEN en tijden

Elk concert kost €4,- en duurt ongeveer 20 minuten.
Tickets zijn op de avond van het concert te koop van 19:00 - 22:30 uur. Er staat een verkooppunt naast de container.

Band 1] speelt om 19.30 en 20.30 uur.
Band 2] speelt om 21.40 en 22.40 uur.

VERA streeft ernaar om alle facetten van de underground voorbij te laten komen. Want wat is een beter moment om veelbelovende nieuwe muziek en kunst te ontdekken dan tijdens Noorderzon?