VERA presenteert voor het zevende jaar op rij een reeks van intieme concerten aan de Leliesingel, dit keer in samenwerking met Knetterijs en Zomaar Radio. Op deze avonden spelen bands speciaal voor Noorderzon een set van twintig minuten waarmee je een kijkje in de underground-keuken krijgt. Grijp je kans en geniet van deze artiesten voordat ze beroemd worden en voor volle zalen spelen! De even zo legendarische Artdivision van VERA zorgt samen met vormgevers van Knetterijs voor de inrichting van de container en het artwork. Zomaar Radio verzorgt tussen de optredens door een live radio uitzending met interviews en muziek.

Van dinsdag 28 tot en met zaterdag 1 september staat er een muzikale avondprogrammering, met steeds twee bands die elk twee sets van 20 minuten zullen spelen. Hou de site en het krijtbord in de gaten voor het actuele programma.

Vanavond:

19:30 & 20:30: FENN
Ondanks de duidelijke triphop invloeden, is Fenn veel meer dan dat. Stampende drums, diepe baspartijen, dromerige synths en betoverende zang. Voeg daar nog een meeslepende live show aan toe en je moet wel echt met een hele goede smoes komen om deze show niet te willen zien.

21:40: Huub Prins
22:40: Barry Slee
Helaas heeft MARIA afgezegd, maar komen we met twee mooie, Nederlandstalige vervangers. Huub Prins en Barry Slee hebben allebei een achtergrond in grote Nederlands acts (Yuko Yuko, The Homesick) en verschuilen zich niet langer achter de Engelse taal. Ze geven zich in een solo-act bloot met kunstige synthpopliedjes.


PRIJZEN en tijden

Elk concert kost €4,- en duurt ongeveer 20 minuten.
Tickets zijn op de avond van het concert te koop van 19:00 - 22:30 uur. Er staat een verkooppunt naast de container.

Band 1] speelt om 19.30 en 20.30 uur.
Band 2] speelt om 21.40 en 22.40 uur.

VERA streeft ernaar om alle facetten van de underground voorbij te laten komen. Want wat is een beter moment om veelbelovende nieuwe muziek en kunst te ontdekken dan tijdens Noorderzon?