Het is een universele energie die vanuit het kloppende hart van de 8-man-sterke-band komt. Zonder uitzondering nemen ze iedereen te grazen. Of dat nou man/vrouw, jong/oud, mooi/lelijk, hond/kat, groot/klein, Frans, Tsjechisch, Duits, Slowaaks of oer-hollands is, maakt niet uit. Zeknallen al jaren lang het publiek èn zichzelf ondersteboven.

Met blazers, toeters en bellen worden zalen en festivals opgerold. Ze komen aan met de grote gele Amerikaanse schoolbuzz, pakken uit, bouwen open gaan loos. Op een podium, op het dak van-, ofinde buzz. Bahzoekahs, Bazukas, Baçokahs, Bacheukes. Er zijn ondertussen al veel sporen achtergelaten en verdiend. In Nederland (o.a. Zwarte Cross, Concert at sea, Parkpop en talloze andere...) maar inmiddels ook in heel Europa: Pohoda(SK), Colours of Ostrava(CZ), Taubertal festival(DE), Open Flair(DE), Mardis de Morgat(FR), Global(DK) bijvoorbeeld. In Maart gaan de Bazzookas naar Australië voor een 2-weekse tour!

Eerst was de EP "Supervette Sixpack' (2010). Met het album 'Kaboem!' (2012) hebben de Bazzookas de toon gezet. In 2014 volgde de DVD/Vinyl "Groeten uit Paradiso". Opgenomen in een bomvol, uitverkocht Paradiso. Wat een feest was dat! Plannen:

Nu is de internationale release van het dubbelalbum skaradio.nlenska.worldin aantocht. Opgenomen en geproduceerd door Frans Hendriks (o.a. Candy Dulfer & Doe maar). Het album komt niet op zichzelf. Het gelijknamige online radiostation Skaworld.com is reeds inde lucht en de Bazzookas brengen een superhandige App uit waarmee de fan maximaal kan gaan genieten van dit stel blije eikels.