In verband met de nieuwe coronamaatregelen kan de filmvoorstelling helaas geen doorgang vinden. Er wordt gezocht naar een nieuwe datum.
Kaarten blijven geldig. Vragen? tickets@vera-groningen.nl

ENG
Postponed again. Tickets remain valid. Questions? tickets@vera-groningen.nl
---

Flashback. We zijn in het jaar 1986. Je zapt de TV aan en krijgt een nostalgische brij aan Tell-Sell reclames, meditatief landschapschilderen en slechte softporno. In een talkshow waarschuwt een wetenschapper profetisch voor de gevaren van video: "Ooit zullen we allemaal mini-VHS-recorders bij ons hebben! De wereld zal er zijn om gefilmd te worden!" Ergens tussen die fragmenten volgen wij ook nog de twaalfjarige Ralph, die met zijn nieuwe camcorder homevideo’s maakt (en daarmee per ongeluk de trouwvideo’s van zijn ouders overschrijft. Oeps). 

VHYES is een bizarre retro komedie volledig op VHS geschoten. Maar als je dan nu denkt dat VHYES trouwens enkel grappig is, zit je verkeerd. In tegendeel, het is juist een goed doordachte pastiche van cultuurkritiek en nostalgie. De verhaalvertelling door middel van sketches brengen slepen je mee in een bijzondere en gefragmenteerde wereld. En over de cast kunnen we ook niet klagen. Naast de ouders van regisseur (Susan Sarandon en Tim Robbins) hebben we ook nog wat Reno 911! representatie met Thomas Lennon en Kerri Kenney-Silver! 

Informatie m.b.t. Corona
Het gaat allemaal wat anders dan anders, dus lees onze richtlijnen eerst goed door voordat je besluit een kaartje te kopen. Je vindt hier ook informatie over de soorten tickets, de inrichting van de zaal en de maatregelen waar een ieder zich aan dient te houden. Check ze hier

Kaartverkoop
- Koop je ticket het liefst online. Als er nog plek is, kun je ook aan de avondkassa een kaartje kopen, maar dan dien je wel je naam, mailadres en telefoonnummer achter te laten bij de kassa.
- Strippenkaart: deze is weer te gebruiken. Omdat we moeten bijhouden wie er aanwezig is bij een voorstelling, dien je dan wel je naam, mailadres en telefoonnummer achter te laten bij de kassa.
- Duoseat: Kom je met z’n tweeën én ben je partner of huisgenoot, koop dan 2 kaarten tegelijk en meld dit aan de zaal, dan krijg je 2 stoelen naast elkaar.
- Soloseat: Kom je alleen, meld dit dan aan de zaalmedewerker, dan krijg je een losse stoel.

VHYES - Official Trailer - Oscilloscope Laboratories HD