Het IJslandse trio Vök maakt dromerige indie elektro pop.  Het mixt weemoedige elektronica en melodieuze zang met saxofoon en gitaar. Denk aan het hypnotische van The xx met de sensualiteit van The Knife en Poliça’s overdubbing. Vök bracht hun EP 'Tension' uit in 2014 op het IJslandse label Record Records. De EP kreeg internationale aandacht. De New York Times schreven "Vök deelt het trage tempo, de fluisterende vrouwelijke vocalen, echoënde baslijnen en melancholie met The xx".  De band bracht in 2015 hun tweede EP 'Circles' uit. De eerste single 'If I Was' werd opgepikt door internationale media en als snel gevold door single en video 'Waterfall', met prachtige beelden van IJsland gefilmd met een drone, dat uitstekend bij de sfeer van hun muziek past.

Vök speelde gedurende 2014 en 2015 het jaar op vele internationale festivals zoals Great Escape, Reeperbahn en Roskilde en kreeg overal lovende recensies. In Nederland speelden ze o.a. op  Eurosonic, Incubate, London Calling, Nordic Delight en Into The Woods en diverse clubshows zoals in Vera, Effenaar en Paradiso. Vök volgde in 2017 met de single 'Show Me' en hun full length debuutalbum 'Figure' die in april 2017.  Eind 2018 speelde de band o.a. als support act van Editors en verschenen twee nieuwe catchy singles 'Night & Day' en 'Spend The Love', als voorproefje van hun nieuwe album 'In The Dark' dat op 1 maart 2019 is verschenen.

Support CIEL is het solo project van Michelle Hindriks (Sväva). In 2017 bracht CIEL haar debuut EP Anxiety uit, waarna een reeks aan optredens volgde op onder andere Le Mini Who?, Eurosonic, SPOT festival (DK) en als supports voor Marika Hackman en Mammút. De nummers op Anxiety kunnen worden gezien als “shoegazey trips” waarin de chorus gitaarlijnen van Michelle haar Jaguar en dromerige vocalen de overhand hebben. Ook donkere, tribal beats spelen een belangrijke rol op de EP.
Na veel heen en weer te reizen tussen Engeland en Nederland heeft Hindriks nu een nieuwe band in Brighton. Het voorjaar van 2019 gaat de band de studio in met Jack Wolter van Penelope Isles (Bella Union) om een tweede EP op te nemen die dit najaar zal verschijnen.