Het is al weer een poosje geleden dat er 6 volwassen mannen vochten om een promotie stukje te schrijven over een band die bij ons in de kelder komt spelen. Waiver heeft deze eer.

Niet zo gek als je bedenkt dat deze band eigenlijk niet uit Amsterdam had moeten komen, maar gewoon uit Groningen. Met oud tapper Egbert in de gelederen en een muziek soort die in Groningen beter past dan het snakkerige Amsterdam. Lome psychedelische gitaar riffs die tegen sludge aan schuren, maar dan met de hipster delay en echo over de zang die je waarschijnlijk de week na dit concert nog steeds hoort in de kelder.
Op hun bandcamp staan een 5-tal nummers met intelligente titels als; Vibrator Escalator en Natte Meisjes. Gelukkig kun je door de echo niet echt horen waar de teksten echt over gaan. We kunnen natuurlijk kijken of de teksten misschien in het hoesje staan van de cassette die ze hebben uitgebracht. 
Het bandje kost nog geen 2,- en geeft je gegarandeerd een mooie avond met wat LSD en een lava-lamp. Misschien een goed idee voor de kelder deze zaterdag.
Beetje kort dag allemaal maar verdikke kom af en ga mee op reis. |Anco