In dit slow-burn sociaal-realistische drama bereiden entertainers in een Grieks all inclusive resort zich voor op het drukke toeristenseizoen. Alles lijkt glamour en glitter, maar de film toont scherp en indringend een minder vriendelijke en luxueuze kant.

In Sofia Exarchou's tweede film pakt de regisseur een van de belangrijkste assen van de Griekse economie aan: de toeristenindustrie. Het resultaat is een reflectie op het kapitalisme en een allegorie voor de maskers die worden opgezet in onze maatschappij. De film heeft behoorlijk veel prijzen kunnen binnenslepen dit festivalseizoen, waaronder de Gouden Alexander en Beste Actrice op zowel het Thessaloniki International Film Festival als Locarno Film Festival.

Deze vertoning vindt plaats in samenwerking met Internationaal Filmfestival Assen, één van de oudste filmfestivals met een (intersectionele) feministische traditie in Europa. Ze richten zich op films die stereotiepe sekse- of genderrollen en -patronen bevragen of doorbreken. Het festival vindt dit jaar plaats van 7 tot en met 10 maart.


Contentwarning: sexual violence, bad mental health, addiction